Wie zijn wij?

Michelles Kinderopvang is opgericht door ons: Michelle en Daniël Hurkens. Samen hebben wij een zoontje Morris, onze grote inspiratiebron!

Ik (Michelle) ben geboren en getogen in Heerlen. Hier heb ik de middelbare school doorlopen (Bernardinuscollege) en vervolgens de opleiding tot verpleegkundige A gevolgd aan het "De Wever" ziekenhuis (het huidige Atrium). Na een aantal jaren werkzaam geweest te zijn als verpleegkundige binnen het ziekenhuis, ben ik werkzaam geweest binnen de psychiatrie (Mondriaan zorggroep) en als wijkverpleegkundige in de thuiszorg. Eind jaren '90 ben ik gaan werken bij Libertel (het huidige Vodafone) en heb daar gedurende 12 jaar diverse managementfuncties bekleed.

Een aantal jaren geleden ontstond bij mij de behoefte mijn zorgachtergrond te combineren met mijn managementervaring. Samen zijn we op zoek gegaan naar een vakgebied dat beide onze interesse had en waarin we onze dienstverlenende drive kwijt zouden kunnen. En Morris hielp een handje, gewoon door er te zijn!

Ieder ouder wil het beste voor zijn kind: aandacht, liefde, een warme omgeving. Tegelijkertijd wordt er van jou als ouder veel gevraagd: je baas wil ook alle aandacht! Ons viel op dat er veel kinderopvang organisaties zijn maar dat het altijd maar de vraag is of ze je altijd kunnen ondersteunen in de behoefte die je hebt. Onze uitdaging was geboren: een kinderopvang die de kids de aandacht en warmte geeft die ze verdienen en de ouders de ondersteuning geven die ze nodig hebben.  

We hebben geluisterd naar (aanstaande) ouders, gesproken met zo'n beetje iedereen die maar iets te zeggen had over kinderopvang, geklust en getimmerd, heel veel gebeld en talloze potten koffie verslonden!

Wat begon als een droom van ons tweeen is inmiddels uitgegroeid tot een professionele organisatie met 9 fantastische medewerkers die onze passie delen! Een kleinschalige, super flexibele, zeer persoonlijke en hippe kinderopvang voor kinderen van 0 tot 12 jaar!