Michelle Hurkens

Als oprichtster en eigenaresse van Michelles Kinderopvang ben ik natuurlijk verantwoordelijk voor de gehele gang van zaken binnen onze opvang.

Daarnaast ben ik vrijwel dagelijks op de groepen te vinden waarbij ik ook regelmatig als groepsleidster actief ben. Heerlijk om te doen en het zorgt ervoor dat ik altijd een actueel beeld heb van wat er bij de kinderen en ouders speelt. De kinderen kennen me goed en weten dat ze altijd bij me terecht kunnen voor een babbel, een knuffel of wat er maar nodig is.

Peggy Hamers

Peggy is samen met Chantal verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Zij is het eerste aanspreekpunt en daarnaast verzorgt zij onze planning.

PeggyHallo allemaal,

Mijn naam is Peggy Hamers en vanaf 1 mei 2013 ben ik het team van Michelles Kinderopvang komen versterken als locatie leidster.

Ik heb de opleiding MDGO-AW afgerond en daarna nog de propedeuse behaald aan de Pabo. Zelf heb ik 3 kinderen in de leeftijd van 20,18 en 8 jaar, een enorme rijkdom.

In de kinderopvang heb ik al een aantal jaren ervaring opgedaan in de leeftijdsgroepen van 0 tot en met 12 jaar en het begeleiden van deze kinderen doe ik met veel passie en plezier.

De kleinschalige opzet spreekt mij enorm aan en ik ga er met iedereen een gezellige tijd van maken.

Peggy

Chantal Hanno

Chantal is voornamelijk werkzaam op het kinderdagverblijf. Daarnaast is zij ook werkzaam op de BSO en ondersteunt zij Peggy in de leidinggevende taken. Zij stelt zich voor:

ChantalMijn naam is Chantal Hanno en vanaf december 2012 ben ik met veel plezier werkzaam bij Michelles Kinderopvang. Mijn zoontje Reno bezoekt onze BSO en ook hij heeft het hier ontzettend naar zijn zin.

Ik heb de opleiding HBO-Verpleegkunde gedaan waarna ik op verschillende werkplekken aan de slag ben gegaan zoals in de psychiatrie en bij het consultatiebureau.

Na een beetje zoeken naar een leuke werkplek weet ik onderhand wel zeker dat "mijn" kids bij Michelles Kinderopvang de beste plek is.

Joyce Frissen

JoyceMijn naam is Joyce Frissen, 40 jaar en woon in Landgraaf. Ik heb 1 zoontje van 11 jaar, zijn naam is Tijme.

Na mijn opleiding SPW niveau 4 ben ik meteen begonnen met werken in de kinderopvang. Dit doe ik nu ruim 15 jaar met heel veel enthousiasme en plezier. Sinds januari 2015 ben ik het team van Michelles kinderopvang komen versterken. Ik heb heel veel zin in mijn nieuwe uitdaging en hoop een hele leuke tijd tegemoet te gaan, samen met de kinderen, ouders en collega s.

Stefanie Klinkien

StefanieMijn naam is Stefanie Klinkien en ik ben geboren op 29 april 1989.
Ik ben voornamelijk werkzaam op de bso maar zal ook op het kinderdagverblijf te vinden zijn. Als ik mijzelf in het kort omschrijf zeg ik zorgzaam, sociaal en creatief.
Ik hoop hier een mooie en leuke tijd samen met jullie kids tegenmoet te gaan.

Mandy Smeets

MandyIk ben Mandy Smeets, 30 jaar oud en woon in Simpelveld samen met mijn 3 mannen! 1 grote en 2 kleine mannetjes van e en 2 jaar. Ik heb de opleiding spw 4 gevolgd en 4 jaar met heel veel plezier gewerkt in de kinderopvang. Mijn passie voor het werken met kindjes is ook enorm groot! Ik kan niet wachten om met de lieve kindjes aan de slag te gaan!

Shauni Simons

Shauni

Mijn naam is Shauni Simons en vanaf 1 juli 2017 ben ik werkzaam bij Michelles kinderopvang.

Ik ben heel leergierig en dit is ook aan mijn CV en diverse werkervaringen te zien. Mijn grootste passie en interesses liggen bij het werken met kinderen.

In 2012 behaalde ik mijn diploma Onderwijsassistent niveau 4 gevolgd door een studie kind-geboortefotografie.

Na 4 jaar werkervaring in een ander kinderdagverblijf mag ik mijzelf nu trotse collega noemen van Michelles kinderopvang. Ik heb heel veel zin in een nieuwe uitdaging en hoop een leuke tijd tegenmoet te gaan.

Wesley Langen

Wesley

Hallo!
Op deze foto zien jullie mij, Wesley Langen, 25 jaar.
Vanaf 1 julie 2017 ben ik werkzaam bij Michelles Kinderopvang. In 2014 heb ik mijn diploma als onderwijsassistent behaald en heb sindsdien op verschillende scholen werkzaam mogen zijn. ook heb ik 10 jaar lang een kinderkamp georganiseerd in de zomer. Ik zie er erg naar uit om hier mijn steentje bij te dragen en samen met jullie toppers een fijne tijd te hebben.

Jewel Cacciatore

Jewel

Hallo mijn naam is Jewel Cacciatore, ik ben 25 jaar en woon in Hoensbroek. Ik ben in augustus 2015 begonnen als stagiaire binnen Michelles Kinderopvang. Ik heb de opleiding Pedagogisch Werker hier ook afgerond. Na mijn stageperiode is mij aangeboden om hier ook te mogen werken, dit heb ik natuurlijk met beide handen aangegrepen.
Het kleine team en de kleinschalige opvang maakt dat wij optimale individuele zorg kunnen bieden voor de kinderen. En daar voel ik mij helemaal bij thuis!

Andrea Speth

Andrea

Ik ben Andrea Speth. Ik woon met mijn dochtertje van 5 jaar en 2 hondjes in Heerlen. Mijn hobby’s zijn zwemmen, wandelen en leuke dingen doen met mijn meisje.
Ik heb de afgelopen 10 jaar in de kinderopvang gewerkt en heb reuze zin om te werken bij Michelles kinderopvang.