Michelle Hurkens

MichelleIn 2011 begon ons avontuur. We begonnen een kinderopvangorganisatie die anders zou worden dan alle anderen. Meer aandacht voor de kinderen en de klanten, klein, persoonlijk, een plek waar iedereen zich thuis voelt.

Inmiddels is Michelles Kinderopvang een begrip in de regio en staat er een fantastisch team dagelijks klaar om deze visie neer te zetten.

Zelf ben ik inmiddels meer achter de schermen actief en geniet ik daarom des te meer als de gelegenheid zich voordoet weer eens ouderwets op de bank voor te lezen of een spel te spelen.

Als oprichtster en eigenaresse van Michelles Kinderopvang ben ik natuurlijk eindverantwoordelijk voor de algehele gang van zaken binnen onze opvang.

 

Peggy Hamers

Peggy is als locatiemanager, verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. 

PeggyHallo allemaal,

Mijn naam is Peggy Hamers en vanaf 1 mei 2013 ben ik het team van Michelles Kinderopvang komen versterken als locatie leidster.

Ik heb de opleiding MDGO-AW afgerond en daarna nog de propedeuse behaald aan de Pabo. Zelf heb ik 3 kinderen in de leeftijd van 23, 21 en 11 jaar, een enorme rijkdom.

In de kinderopvang heb ik al een aantal jaren ervaring opgedaan in de leeftijdsgroepen van 0 tot en met 12 jaar en het begeleiden van deze kinderen doe ik met veel passie en plezier.

De kleinschalige opzet spreekt mij enorm aan en ik ga er met iedereen een gezellige tijd van maken.

Peggy

Chantal Hanno

Chantal ondersteunt Peggy in de leidinggevende taken. Zij is op alle groepen werkzaam, coordineert de stagiaires en coacht daarnaast ons team on the job. 

ChantalMijn naam is Chantal Hanno en vanaf december 2012 ben ik met veel plezier werkzaam bij Michelles Kinderopvang. Mijn zoontje Reno bezoekt onze BSO en ook hij heeft het hier ontzettend naar zijn zin.

Ik heb de opleiding HBO-Verpleegkunde gedaan waarna ik op verschillende werkplekken aan de slag ben gegaan zoals in de psychiatrie en bij het consultatiebureau.

Na een beetje zoeken naar een leuke werkplek weet ik onderhand wel zeker dat "mijn" kids bij Michelles Kinderopvang de beste plek is.

Joyce Frissen

JoyceMijn naam is Joyce Frissen en ik ben geboren op 21 november 1977. Ik woon samen met mijn vriend en onze 2 jongens Mexx en Tijme. Na mijn opleiding spw 4 ben ik gaan werken in de kinderopvang. Dit doe ik nu al ruim 19 jaar met veel enthousiasme en plezier. Vanaf januari 2015 ben ik het team van Michelles Kinderopvang komen versterken . Samen met dit geweldige team, ouders en kinderen hoop ik nog een hele leuke tijd tegemoet te gaan.

Shauni Simons

Shauni

Mijn naam is Shauni Simons en vanaf 1 juli 2017 ben ik werkzaam bij Michelles kinderopvang.

Ik ben heel leergierig en dit is ook aan mijn CV en diverse werkervaringen te zien. Mijn grootste passie en interesses liggen bij het werken met kinderen.

In 2012 behaalde ik mijn diploma Onderwijsassistent niveau 4 gevolgd door een studie kind-geboortefotografie.

Na 4 jaar werkervaring in een ander kinderdagverblijf mag ik mijzelf nu trotse collega noemen van Michelles kinderopvang. Ik heb heel veel zin in een nieuwe uitdaging en hoop een leuke tijd tegenmoet te gaan.

Jewel Cacciatore

Jewel

Hallo mijn naam is Jewel Cacciatore, ik ben 25 jaar en woon in Hoensbroek. Ik ben in augustus 2015 begonnen als stagiaire binnen Michelles Kinderopvang. Ik heb de opleiding Pedagogisch Werker hier ook afgerond. Na mijn stageperiode is mij aangeboden om hier ook te mogen werken, dit heb ik natuurlijk met beide handen aangegrepen.
Het kleine team en de kleinschalige opvang maakt dat wij optimale individuele zorg kunnen bieden voor de kinderen. En daar voel ik mij helemaal bij thuis!

Femke Jakobs

femke jakobs

Mijn naam is Femke Jakobs. Ik ben 22 jaar en woon in Valkenburg. In 2016 ben ik als stagiaire bij Michelles Kinderopvang binnen gekomen. Na 2 leuke en leerzame stagejaren heb ik in 2018 mijn diploma behaald tot Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker Kinderopvang, niveau 4. Sindsdien ben ik ook werkzaam binnen Michelles Kinderopvang.

De kleinschalige opvang in een hecht team zoals bij Michelles Kinderopvang spreekt mij heel erg aan. Ik ga met veel plezier en enthousiasme aan de slag met jullie kindjes.

Desney Janssen

Shari

Mijn naam is Desney Janssen. Ik ben geboren op 21 juli 1998 en woon in Beek. In 2017 ben ik afgestudeerd als onderwijsassistent niveau 4. Om mijzelf nog beter te verdiepen ben ik in 2018 gestart aan een nieuwe opleiding tot pedagogisch professional.

Na 1,5 jaar ervaring op te hebben mogen doen in Maastricht mag ik vanaf 1 december 2019 beginnen in het team van Michelles kinderopvang. Ik kijk dan ook heel erg uit naar deze nieuwe uitdaging!

Simone Dulewicz

Bianca

Mijn naam is Simone Dulewicz. Ik ben geboren op 8 september 1987.

Samen met mijn dochter Aimy (2010) en hondje🐕Lucky woon ik in Klimmen.

In 2009 heb ik mijn diploma SPW3 Behaald.

Vanaf 1 november zal ik met veel enthousiasme werkzaam zijn bij Michelles kinderopvang. Ik hoop hier samen met jullie kids een leuke en gezellige tijd te hebben.

Linda Rademakers

BiancaMijn naam is Linda Rademakers. Ik ben geboren op 9 november 1983.
Samen met mijn vriend en onze 2 kinderen: Mason (2012) en Julie (2014) woon ik in Hoensbroek.

In 2010 heb ik mijn diploma Pedagogisch werker niveau 4 behaald. Na een tijdje uit het “vak” te zijn geweest, zal ik vanaf 1 september 2019 werkzaam zijn bij Michelles Kinderopvang. Ik zal ingepland worden in zowel de baby,- en peutergroep, als op de B.S.O.

Samen met jullie kindjes, ga ik er een gezellige leuke tijd van maken.