Michelle Hurkens

MichelleIn 2011 begon ons avontuur. We begonnen een kinderopvangorganisatie die anders zou worden dan alle anderen. Meer aandacht voor de kinderen en de klanten, klein, persoonlijk, een plek waar iedereen zich thuis voelt.

Inmiddels is Michelles Kinderopvang een begrip in de regio en staat er een fantastisch team dagelijks klaar om deze visie neer te zetten.

Zelf ben ik inmiddels meer achter de schermen actief en geniet ik daarom des te meer als de gelegenheid zich voordoet weer eens ouderwets op de bank voor te lezen of een spel te spelen.

Als oprichtster en eigenaresse van Michelles Kinderopvang ben ik natuurlijk eindverantwoordelijk voor de algehele gang van zaken binnen onze opvang.

 

Peggy Hamers

Peggy is als locatiemanager, verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. 

PeggyHallo allemaal,

Mijn naam is Peggy Hamers en vanaf 1 mei 2013 ben ik het team van Michelles Kinderopvang komen versterken als locatie leidster.

Ik heb de opleiding MDGO-AW afgerond en daarna nog de propedeuse behaald aan de Pabo. Zelf heb ik 3 kinderen in de leeftijd van 23, 21 en 11 jaar, een enorme rijkdom.

In de kinderopvang heb ik al een aantal jaren ervaring opgedaan in de leeftijdsgroepen van 0 tot en met 12 jaar en het begeleiden van deze kinderen doe ik met veel passie en plezier.

De kleinschalige opzet spreekt mij enorm aan en ik ga er met iedereen een gezellige tijd van maken.

Peggy

Chantal Hanno

Chantal ondersteunt Peggy in de leidinggevende taken. Zij is op alle groepen werkzaam, coordineert de stagiaires en coacht daarnaast ons team on the job. 

ChantalMijn naam is Chantal Hanno en vanaf december 2012 ben ik met veel plezier werkzaam bij Michelles Kinderopvang. Mijn zoontje Reno bezoekt onze BSO en ook hij heeft het hier ontzettend naar zijn zin.

Ik heb de opleiding HBO-Verpleegkunde gedaan waarna ik op verschillende werkplekken aan de slag ben gegaan zoals in de psychiatrie en bij het consultatiebureau.

Na een beetje zoeken naar een leuke werkplek weet ik onderhand wel zeker dat "mijn" kids bij Michelles Kinderopvang de beste plek is.

Joyce Frissen

JoyceMijn naam is Joyce Frissen en ik ben geboren op 21 november 1977. Ik woon samen met mijn vriend en onze 2 jongens Mexx en Tijme. Na mijn opleiding spw 4 ben ik gaan werken in de kinderopvang. Dit doe ik nu al ruim 19 jaar met veel enthousiasme en plezier. Vanaf januari 2015 ben ik het team van Michelles Kinderopvang komen versterken . Samen met dit geweldige team, ouders en kinderen hoop ik nog een hele leuke tijd tegemoet te gaan.

Shauni Simons

Shauni

Mijn naam is Shauni Simons en vanaf 1 juli 2017 ben ik werkzaam bij Michelles kinderopvang.

Ik ben heel leergierig en dit is ook aan mijn CV en diverse werkervaringen te zien. Mijn grootste passie en interesses liggen bij het werken met kinderen.

In 2012 behaalde ik mijn diploma Onderwijsassistent niveau 4 gevolgd door een studie kind-geboortefotografie.

Na 4 jaar werkervaring in een ander kinderdagverblijf mag ik mijzelf nu trotse collega noemen van Michelles kinderopvang. Ik heb heel veel zin in een nieuwe uitdaging en hoop een leuke tijd tegenmoet te gaan.

Femke Jakobs

femke jakobs

Mijn naam is Femke Jakobs. Ik ben 22 jaar en woon in Valkenburg. In 2016 ben ik als stagiaire bij Michelles Kinderopvang binnen gekomen. Na 2 leuke en leerzame stagejaren heb ik in 2018 mijn diploma behaald tot Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker Kinderopvang, niveau 4. Sindsdien ben ik ook werkzaam binnen Michelles Kinderopvang.

De kleinschalige opvang in een hecht team zoals bij Michelles Kinderopvang spreekt mij heel erg aan. Ik ga met veel plezier en enthousiasme aan de slag met jullie kindjes.

Desney Janssen

Shari

Mijn naam is Desney Janssen. Ik ben geboren op 21 juli 1998 en woon in Beek. In 2017 ben ik afgestudeerd als onderwijsassistent niveau 4. Om mijzelf nog beter te verdiepen ben ik in 2018 gestart aan een nieuwe opleiding tot pedagogisch professional.

Na 1,5 jaar ervaring op te hebben mogen doen in Maastricht mag ik vanaf 1 december 2019 beginnen in het team van Michelles kinderopvang. Ik kijk dan ook heel erg uit naar deze nieuwe uitdaging!

Ashley Bidinger

Ashley Mijn naam is Ashley Bidinger en ik ben 24 jaar. Ik mag met trots vertellen dat ik vanaf 1 september 2021 het team bij Michelles Kinderopvang ben komen versterken. In 2018 heb ik mijn diploma mogen behalen als Pedagogisch Medewerker niveau 4 en sindsdien ook werkzaam geweest in de Kinderopvang. Vervolgens heb ik in 2019 nog een Kindercoach diploma mogen ontvangen op de Academie voor Psychodynamica. Daarnaast ben ik vrijwilliger bij Team De Eenhoorn. Ons team van vrijwilligers zorgt voor projecten & activiteiten waarbij de ontwikkeling van het kind centraal staat. Ik heb zin in deze nieuwe uitdaging bij Michelles Kinderopvang !

Robyn Wingen

robyn

Ik zal mij even kort voorstellen, mijn naam is Robyn, ik ben geboren op 25 oktober 1996. In 2018 heb ik mijn diploma gespecialiseerd pedagogisch medewerker behaald. Ik ben meteen gestart met mijn eerste uitdaging bij Michelles. Na een korte tussenpauze ben ik sinds juli 2021 weer terug. Ik heb ontzettend veel zin om weer aan de slag te mogen gaan en hoop een leuke tijd tegemoet te gaan.

Linda Rademakers

BiancaMijn naam is Linda Rademakers. Ik ben geboren op 9 november 1983.
Samen met mijn vriend en onze 2 kinderen: Mason (2012) en Julie (2014) woon ik in Hoensbroek.

In 2010 heb ik mijn diploma Pedagogisch werker niveau 4 behaald. Na een tijdje uit het “vak” te zijn geweest, zal ik vanaf 1 september 2019 werkzaam zijn bij Michelles Kinderopvang. Ik zal ingepland worden in zowel de baby,- en peutergroep, als op de B.S.O.

Samen met jullie kindjes, ga ik er een gezellige leuke tijd van maken.

Anika Neh

BiancaMijn naam is Anika Neh, geboren op 18 april 1990 en trotse moeder van 2 kinderen Yaro en Mina. In 2015 heb ik mijn diploma social work behaald en hierna ben ik een groot avontuur in de wereld aangegaan. Ik heb 4,5 jaar in Tanzania gewoond en gewerkt en sinds december 2020 weer terug in Nederland. Na een tijdje te hebben gewerkt voor een BSO speciaal onderwijs, mag ik nu het leuke team versterken bij Michelles kinderopvang.

Wesley Langen

Wesley

In 2007 ben ik als vrijwilliger begonnen bij een kinderzomerkamp, na een aantal jaar heb ik het coördinatorschap op mij genomen. Dit heeft tot en met 2017 mogen duren. In 2014 heb ik mijn diploma onderwijs assistent behaald en ben ik als invalkracht op verschillende scholen werkzaam mogen zijn. Vanaf 2017 ben ik werkzaam in de kinderopvang, na een tussenstap van 3 jaar ben ik vanaf januari 2022 terug bij Michelles kinderopvang Samen met mijn vriendin, 2 katten en hond ben ik woonachtig in Heerlen, geniet graag van muziek en support Roda JC.