Michelle Hurkens

Michelle Als oprichtster en eigenaresse van Michelles Kinderopvang ben ik natuurlijk verantwoordelijk voor de gehele gang van zaken binnen onze opvang.

Daarnaast ben ik vrijwel dagelijks op de groepen te vinden waarbij ik ook regelmatig als groepsleidster actief ben. Heerlijk om te doen en het zorgt ervoor dat ik altijd een actueel beeld heb van wat er bij de kinderen en ouders speelt. De kinderen kennen me goed en weten dat ze altijd bij me terecht kunnen voor een babbel, een knuffel of wat er maar nodig is.

Peggy Hamers

Peggy is samen met Chantal verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Zij is het eerste aanspreekpunt en daarnaast verzorgt zij onze planning.

PeggyHallo allemaal,

Mijn naam is Peggy Hamers en vanaf 1 mei 2013 ben ik het team van Michelles Kinderopvang komen versterken als locatie leidster.

Ik heb de opleiding MDGO-AW afgerond en daarna nog de propedeuse behaald aan de Pabo. Zelf heb ik 3 kinderen in de leeftijd van 20,18 en 8 jaar, een enorme rijkdom.

In de kinderopvang heb ik al een aantal jaren ervaring opgedaan in de leeftijdsgroepen van 0 tot en met 12 jaar en het begeleiden van deze kinderen doe ik met veel passie en plezier.

De kleinschalige opzet spreekt mij enorm aan en ik ga er met iedereen een gezellige tijd van maken.

Peggy

Chantal Hanno

Chantal is voornamelijk werkzaam op het kinderdagverblijf. Daarnaast is zij ook werkzaam op de BSO en ondersteunt zij Peggy in de leidinggevende taken. Zij stelt zich voor:

ChantalMijn naam is Chantal Hanno en vanaf december 2012 ben ik met veel plezier werkzaam bij Michelles Kinderopvang. Mijn zoontje Reno bezoekt onze BSO en ook hij heeft het hier ontzettend naar zijn zin.

Ik heb de opleiding HBO-Verpleegkunde gedaan waarna ik op verschillende werkplekken aan de slag ben gegaan zoals in de psychiatrie en bij het consultatiebureau.

Na een beetje zoeken naar een leuke werkplek weet ik onderhand wel zeker dat "mijn" kids bij Michelles Kinderopvang de beste plek is.

Joyce Frissen

JoyceMijn naam is Joyce Frissen en ik ben geboren op 21 november 1977. Ik woon samen met mijn vriend en onze 2 jongens Mexx en Tijme. Na mijn opleiding spw 4 ben ik gaan werken in de kinderopvang. Dit doe ik nu al ruim 19 jaar met veel enthousiasme en plezier. Vanaf januari 2015 ben ik het team van Michelles Kinderopvang komen versterken . Samen met dit geweldige team, ouders en kinderen hoop ik nog een hele leuke tijd tegemoet te gaan.

Mandy Smeets

MandyIk ben Mandy Smeets, 31 jaar en woon samen met mijn 3 mannen (2 zoontjes) in Simpelveld. Ik heb de opleiding sociaal pedagogisch werk niveau 4 afgerond en daarna heb ik enige jaartjes in de kinderopvang gewerkt. In januari 2016 mocht ik het team van Michelles Kinderopvang komen versterken! Iets wat ik nu al enige tijd met veel plezier en passie doe! De huiselijke en kleinschalige opvang die wij bieden, is wat mij vanaf dag 1 aansprak en ik ben dan ook hartstikke blij en trots dat ik deel mag nemen aan het team van Michelles Kinderopvang en de lieve kindjes mag zien groeien in onze knusse groepen!

Shauni Simons

Shauni

Mijn naam is Shauni Simons en vanaf 1 juli 2017 ben ik werkzaam bij Michelles kinderopvang.

Ik ben heel leergierig en dit is ook aan mijn CV en diverse werkervaringen te zien. Mijn grootste passie en interesses liggen bij het werken met kinderen.

In 2012 behaalde ik mijn diploma Onderwijsassistent niveau 4 gevolgd door een studie kind-geboortefotografie.

Na 4 jaar werkervaring in een ander kinderdagverblijf mag ik mijzelf nu trotse collega noemen van Michelles kinderopvang. Ik heb heel veel zin in een nieuwe uitdaging en hoop een leuke tijd tegenmoet te gaan.

Jewel Cacciatore

Jewel

Hallo mijn naam is Jewel Cacciatore, ik ben 25 jaar en woon in Hoensbroek. Ik ben in augustus 2015 begonnen als stagiaire binnen Michelles Kinderopvang. Ik heb de opleiding Pedagogisch Werker hier ook afgerond. Na mijn stageperiode is mij aangeboden om hier ook te mogen werken, dit heb ik natuurlijk met beide handen aangegrepen.
Het kleine team en de kleinschalige opvang maakt dat wij optimale individuele zorg kunnen bieden voor de kinderen. En daar voel ik mij helemaal bij thuis!

Femke Jakobs

femke jakobs

Mijn naam is Femke Jakobs. Ik ben 22 jaar en woon in Valkenburg. In 2016 ben ik als stagiaire bij Michelles Kinderopvang binnen gekomen. Na 2 leuke en leerzame stagejaren heb ik in 2018 mijn diploma behaald tot Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker Kinderopvang, niveau 4. Sindsdien ben ik ook werkzaam binnen Michelles Kinderopvang.

De kleinschalige opvang in een hecht team zoals bij Michelles Kinderopvang spreekt mij heel erg aan. Ik ga met veel plezier en enthousiasme aan de slag met jullie kindjes.

Robyn Wingen

robyn

Mijn naam is Robyn Wingen. Ik ben geboren op 25 oktober 1996. Ik heb de opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker gevolgd. In 2018 heb ik mijn diploma gehaald en sindsdien ben ik werkzaam bij Michelles kinderopvang. Ik heb erg veel zin om aan deze nieuwe uitdaging te beginnen en ik hoop een leuke tijd tegemoet te gaan.

Desney Janssen

Shari

Mijn naam is Desney Janssen. Ik ben geboren op 21 juli 1998 en woon in Beek. In 2017 ben ik afgestudeerd als onderwijsassistent niveau 4. Om mijzelf nog beter te verdiepen ben ik in 2018 gestart aan een nieuwe opleiding tot pedagogisch professional.

Na 1,5 jaar ervaring op te hebben mogen doen in Maastricht mag ik vanaf 1 december 2019 beginnen in het team van Michelles kinderopvang. Ik kijk dan ook heel erg uit naar deze nieuwe uitdaging!

Linda Rademakers

BiancaMijn naam is Linda Rademakers. Ik ben geboren op 9 november 1983.
Samen met mijn vriend en onze 2 kinderen: Mason (2012) en Julie (2014) woon ik in Hoensbroek.

In 2010 heb ik mijn diploma Pedagogisch werker niveau 4 behaald. Na een tijdje uit het “vak” te zijn geweest, zal ik vanaf 1 september 2019 werkzaam zijn bij Michelles Kinderopvang. Ik zal ingepland worden in zowel de baby,- en peutergroep, als op de B.S.O.

Samen met jullie kindjes, ga ik er een gezellige leuke tijd van maken.

Simone Dulewicz

BiancaMijn naam is Simone Dulewicz. Ik ben geboren op 8 september 1987.

Samen met mijn dochter Aimy (2010) en hondje🐕Lucky woon ik in Klimmen.

In 2009 heb ik mijn diploma SPW3 Behaald.

Vanaf 1 november zal ik met veel enthousiasme werkzaam zijn bij Michelles kinderopvang. Ik hoop hier samen met jullie kids een leuke en gezellige tijd te hebben.