Oudercommissie

Oudercommissie

Binnen Michelles Kinderopvang is er een oudercommissie aangesteld. Zij dienen als klankbord voor ouders en ons als bestuur en hebben inspraak in het beleid.

Leden van de oudercommissie:

Linda Claassens (mama Femke en Ties)

lindaHallo, mijn naam is Linda Claassens. Ik ben de mama van Femke en Ties, zij bezoeken sinds mei 2015 'Michelles'. Femke gaat naar de BSO en Ties naar het KDV.

Omdat ik het prettig vind om mee te kunnen denken en beslissen over te volgen beleid, ben ik lid geworden van de oudercommissie. Daarnaast vind ik het prettig om als klankbord voor anderen te kunnen dienen. Ik hoop dan ook dat ik samen met de andere leden, iets voor jullie als ouders en 'Michelles' kan betekenen. 

Laura Kuit

peggy ras

Mijn naam is Laura van de Kuit en ik ben de mama van Luuk en Emma die allebei bij Michelles op de BSO zitten. Ik ben werkzaam als docente geschiedenis in Eindhoven en woon zelf met het gezin in Heerlen.
Nu de kinderen wat groter worden en er wat meer tijd overblijft voor andere dingen heb ik me aangemeld bij de oudercommissie van Michelles, omdat ik het leuk en belangrijk vind om betrokken te zijn bij de organisatie die mijn kinderen al een aantal jaar met zoveel plezier en liefde opvangt na school.
Ik hoop dat ik als betrokken ouder, ook voor andere ouders en de kinderen, iets kan toevoegen aan het beleid van Michelles. Als je me tegenkomt, spreek me vooral aan, ik maak altijd graag een praatje.

 


 

image1Tamara Peters

Hallo allemaal.
Mijn naam is Tamara Peters.
Ik ben 29 jaar oud en mama van 2 kindjes. Een dochter van 6 en een zoontje van 3 jaar.
Samen met mijn man en kids wonen we in Landgraaf.
Ik ben werkzaam als endoscopieverpleegkundige in Maastricht en zal vanaf heden het team van de ouderraad komen versterken.
Ik zie erna uit om samen met andere ouders en de teamleden een leuke periode ervan te maken.

 

 

carlienCarlien Sion

Hoi! Ik ben Carlien Sion. Ik ben de trotse mama van Josephine. Josephine is nu 1 jaar oud en gaat sinds januari 2020 met veel plezier naar Michelles. Ik vind het heel fijn en belangrijk om betrokken te zijn bij en om mee te kunnen denken over het beleid van Michelles omdat Josephine hier nog een aantal jaren naartoe zal gaan. Ik kijk er erg naar uit om iets toe te kunnen voegen aan het beleid van Michelles en iets te kunnen betekenen voor ouders en kinderen. Wil je gewoon een praatje maken of heb je een vraag? Spreek me vooral aan! Ik vind het ook heel leuk om kennis te maken.