Oudercommissie

Oudercommissie

Binnen Michelles Kinderopvang is er een oudercommissie aangesteld. Zij dienen als klankbord voor ouders en ons als bestuur en hebben inspraak in het beleid.

Leden van de oudercommissie:

Linda Claassens (mama Femke en Ties)

lindaHallo, mijn naam is Linda Claassens. Ik ben de mama van Femke en Ties, zij bezoeken sinds mei 2015 'Michelles'. Femke gaat naar de BSO en Ties naar het KDV.

Omdat ik het prettig vind om mee te kunnen denken en beslissen over te volgen beleid, ben ik lid geworden van de oudercommissie. Daarnaast vind ik het prettig om als klankbord voor anderen te kunnen dienen. Ik hoop dan ook dat ik samen met de andere leden, iets voor jullie als ouders en 'Michelles' kan betekenen. 

Peggy Ras (mama Puck)

peggy rasHoi, ik ben Peggy Ras. Ik heb 2 kinderen; Daan van 12 en Puck van 8. Puck gaat sinds maart 2017 naar de BSO van Michelles en heeft het super naar haar zin!
In het verleden hebben wij voor onze kinderen gastouderopvang gehad en later hebben opa en oma de opvang na school gedaan. Opvang via de BSO is voor mij dus helemaal onbekend. Mede door lid te worden van de oudercommissie hoop ik sneller “ingeburgerd” te raken. Een andere reden om lid te worden is dat hij gastouderopvang je ouderbetrokkenheid/inspraak heel direct is. Dit heb ik als heel prettig ervaren en dat hoop ik nu ook weer te kunnen bereiken. En daarnaast natuurlijk het vertegenwoordigen van alle ouders die hun kindjes bij Michelles “onderbrengen”!
 

image1Tamara Peters

Hallo allemaal.
Mijn naam is Tamara Peters.
Ik ben 29 jaar oud en mama van 2 kindjes. Een dochter van 6 en een zoontje van 3 jaar.
Samen met mijn man en kids wonen we in Landgraaf.
Ik ben werkzaam als endoscopieverpleegkundige in Maastricht en zal vanaf heden het team van de ouderraad komen versterken.
Ik zie erna uit om samen met andere ouders en de teamleden een leuke periode ervan te maken.

 

Rick van Gurp

image1Mijn naam is Rick van Gurp. Vader van de twee liefste kinderen, die 3 jaar oud zijn (ja een tweeling). Woonachtig in het landelijke Doenrade. We hebben ervoor gekozen om de kinderen bij Michelles onder te brengen vanwege de kleinschaligheid en ligging. Zelf ben ik werkzaam bij het REA College (6 deuren verderop) als opleidingscoach/docent. Inmiddels al een tijdje bij de oudercommissie bezig om de belangen van de ouders te vertegenwoordigen. Mocht u mij op de gang aan treffen spreek mij gerust aan!